Vonnieschrijft voor jou

Web-teksten, nieuwsbrieven, blogs, jaarverslagen, Social Media-berichten, mailings; allemaal moeten ze geschreven worden.
Niet iedereen lukt dat even makkelijk, maar bij Vonnieschrijft ben je hiervoor aan het juiste adres.

Samen met jou kijk ik wat je wensen zijn en inventariseer ik wat je product of dienst inhoudt, wie je bent en wat je doelgroep is. Aan de hand hiervan maak ik een passende vertaling op ‘digitaal papier’.
Ook als je al iets op papier hebt staan en een extra paar ogen nodig hebt, kun je bij mij terecht. Ik kijk kritisch naar de geschreven tekst(en) en redigeer het stuk in lijn met de uitstraling dat het stuk moet hebben of corrigeer bijvoorbeeld spel- of grammaticafouten.

Goed geschreven tekst zorgt voor vertrouwen en betere vindbaarheid
Met een goed geschreven tekst kun je heel veel bereiken. Het is je verkoopplaatje en zorgt ervoor dat een klant of je doelgroep een goed gevoel en vertrouwen krijgt bij je product, dienst of bij iets anders dat je uit wilt dragen.
Daarnaast zorgt het regelmatig plaatsen van een blog op je website, het uitsturen van een Nieuwsbrief of bijvoorbeeld het plaatsen van Social Media berichten op je bedrijfsaccount ervoor dat klanten ‘aangehaakt’ blijven bij je bedrijf.
Klanten onthouden je en weten je hierdoor sneller te vinden.
Tenslotte zorgen regelmatige updates op een website ervoor dat je beter gevonden wordt via zoekmachines.

Ervaring
Inmiddels heb ik jarenlange ervaring met het schrijven en redigeren van teksten voor diverse doelgroepen (van vereniging tot commerciële instelling). In mijn portfolio vind je een aantal van mijn ervaringen met schrijven.

Wil je weten wat Vonnieschrijft voor jou kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met me op. Dit kan via het contactformulier of stuur me een mail: yvonne@vonnieschrijft.nl

Yvonne Kuijn