Over mij

Welkom bij Vonnieschrijft

Mijn naam is Yvonne Kuijn (alias Vonnie). Ik ben geboren in 1982 in Hoofddorp en heb sinds kort de Randstad verruilt voor het groene Schagerbrug.
Na jarenlang als Contractmanager bij Tata Steel te hebben gewerkt, ben ik in het diepe gesprongen en heb ik volledig voor het zelfstandig ondernemerschap gekozen.

Al van jongs af aan schrijf ik graag. Het schrijven van gedichten, verhalen, columns; het is voor mij een manier om gedachten en belevenissen te verwoorden en te delen. Te delen met het ‘papier’, maar ook met anderen.

Met Vonnieschrijft komt een droom uit. Van gepassioneerde hobby naast mijn werk naar met passie aan het werk. Ik bedien de markt met mijn teksten in de ruime zin van het woord. Teksten voor websites, blogs, nieuwsbrieven, mailings en Social Media zijn voorbeelden van mijn schrijfwerk. Ook doe ik redactie werk.
Neem vrijblijvend contact met me op over de mogelijkheden van Vonnieschrijft voor jou.

Blog
In mijn blog neem ik je mee in mijn dagelijkse belevenissen en zienswijze op de wereld om mij heen.
Met reizen als geliefde hobby maak ik het nodige mee, maar ook dichtbij huis zie ik verhalen in kleine dingen. De onderwerpen liggen letterlijk op straat en graag deel ik die met je.

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van mijn teksten als ik dat heb ik in het schrijven ervan!

Heb je vragen, wil je iets aan me kwijt of wil je een vrijblijvende prijsopgave voor het schrijven van jouw tekst ontvangen?
Neem dan contact met me op via de mail: yvonne@vonnieschrijft.nl

Tot schrijfs!
Yvonne Kuijn-Gerrits