Logo

Key2Change

Voor organisatie- en persoonlijk adviesbureau Key2Change schreef ik de teksten voor de website. In juni 2017 ging deze website officieel de lucht in.

Programmaboekje IDB Voorkant

Blogs programmaboekje Tennistoernooi IDB Open 2015 & 2016

Voor het programmaboekje van het IDB Open Tennistoernooi in Hoofddorp heb ik in 2015 en 2016 een blog geschreven. Een blog is een perfect middel om lezers te vermaken en om ze actiever te betrekken bij de boodschap die je wilt uitdragen. Programmaboekje 2015                         […]

Reacties uitgeschakeld voor Blogs programmaboekje Tennistoernooi IDB Open 2015 & 2016 Lees verder →
1column-buik

Zo Zwanger Worden

In de periode mei 2015 t/m juli 2016 heb ik Blogs geschreven voor de website van ‘Zo Zwanger Worden‘ van Marije Jelsma.

Voorkant jaarverslag Hadhakai

Jaarverslagen diverse Stichtingen

Naast Stichting SADOR, schrijf ik voor o.a. de Stichting Hadhakai en Stichting Gamrupa de jaarverslagen (compleet opgeleverde documenten; zowel qua inhoud als lay-out).

Reacties uitgeschakeld voor Jaarverslagen diverse Stichtingen Lees verder →
Spierkracht

Theatersportvereniging sPierKracht

Voor Theatersportvereniging sPierKracht verzorg ik de lay-out (WordPress) en content van de website. Daarnaast scrhijf ik persberichten voor lokale media en de berichten op Social Media (Facebook, Twitter en Instagram). Sinds juni 2016 vervul ik de rol van secretaris binnen de Theatersportvereniging.

Reacties uitgeschakeld voor Theatersportvereniging sPierKracht Lees verder →
Logo

Cygnus Atratus

Voor de nieuwe website van Cygnus Atratus herschreef en vernieuwde ik de teksten. Tevens heb ik hierbij SEO toegepast.

Logo

Website ThinkVision

Voor ThinkVision lanceerde ik in januari 2016 een nieuwe website in WordPress. Ik maakte het design, doe het onderhoud van en schrijf de teksten op de website. Klik hier voor de website van ThinkVision

Logo

Lavital

Voor Lavital (specialist in natuurlijk slapen) schreef ik in 2017 een aantal blogs en landingspagina’s voor de website. Een blog houdt je website actueel en kan ervoor zorgen dat je bedrijf beter gevonden wordt in internet zoekmachines.

400dpiLogo

Stichting Li Salaam

Voor Stichting Li Salaam maakte ik in de zomer van 2018 een geheel nieuwe website. Zowel de lay-out als de teksten zijn van mijn hand. Tevens verzorg ik de blog-berichtgeving op de website van Li Salaam en binnenkort ook op Social Media.