Vonnieschrijft voor jou

Web-teksten, nieuwsbrieven, jaarverslagen, blogs, Social Media berichten; allemaal moeten ze geschreven worden. Niet iedereen lukt dat even makkelijk, maar gelukkig kun je deze taken uitbesteden. Bij Vonnieschrijft ben je hiervoor aan het juiste adres. Schrijven is mijn passie!

Samen met jou kijk ik wat je wensen zijn en inventariseer ik wat je product of dienst inhoudt, wie je bent en wat je doelgroep is. Aan de hand hiervan maak ik een passende vertaling op ‘digitaal papier’.
Ook als je al iets op papier hebt staan en een extra paar ogen nodig hebt, kun je bij mij terecht. Ik kijk kritisch naar de geschreven tekst(en) en redigeer het stuk in lijn met de uitstraling dat het stuk moet hebben of corrigeer bijvoorbeeld spel- of grammaticafouten.

Met een goed geschreven tekst (zonder spelfouten) kun je heel veel bereiken. Het is je verkoopplaatje en zorgt ervoor dat een klant een goed gevoel en vertrouwen krijgt bij je product, dienst of bij iets anders dat je uit wil dragen.
Daarnaast zorgt het regelmatig plaatsen van een blog op je website, het uitsturen van een Nieuwsbrief of bijvoorbeeld het plaatsen van Social Media berichten op je bedrijfsaccount ervoor dat klanten ‘aangehaakt’ blijven bij je bedrijf. Klanten onthouden je en weten je hierdoor sneller te vinden. Tenslotte zorgen regelmatige updates op een website ervoor dat je beter gevonden wordt via zoekmachines.

Inmiddels heb ik ervaring met het schrijven of corrigeren van teksten voor diverse doelgroepen. In mijn portfolio vind je een aantal van mijn ervaringen met schrijven.

Wil je weten wat Vonnieschrijft voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Dit kan via het contactformulier of stuur me een mail: yvonne@vonnieschrijft.nl

Yvonne Kuijn