Over mij

THF_7158Welkom bij Vonnieschrijft

Mijn naam is Yvonne Kuijn (alias Vonnie). Ik ben 35 jaar en twee jaar geleden heb ik mijn kantoorbaan opgezegd om mijn passie na te jagen; schrijven. Al van jongs af aan heb ik iets met schrijven. Het schrijven van gedichten, verhalen, teksten; het is een manier om mijn gedachten en belevenissen te verwoorden.

Met Vonnieschrijft komt een droom uit. Van gepassioneerde hobby naast mijn werk naar met passie aan het werk.

Via mijn blog neem ik je mee in mijn dagelijkse belevenissen en zienswijze op de wereld om mij heen. Met reizen als geliefde hobby maak ik het nodige mee, maar ook dichtbij huis zie ik verhalen in kleine dingen. De onderwerpen liggen letterlijk op straat en graag laat ik je die zien (of eigenlijk lezen ;)).

Hiernaast bedien ik de zakelijke markt met mijn teksten. Dit varieert van web-teksten tot blogs en van nieuwsbrieven tot columns. Neem vrijblijvend contact met me op over de mogelijkheden van Vonnieschrijft voor jou.

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van mijn teksten als ik dat heb ik in het schrijven ervan!

Heb je vragen, wil je iets aan me kwijt of wil je een vrijblijvende prijsopgave voor het schrijven van jouw tekst ontvangen? Neem dan contact met me op via het contactformulier op deze site of stuur me een mail: yvonne@vonnieschrijft.nl

Tot schrijfs!
Yvonne Kuijn